Spaced Out!

Spaced Out!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Aralık 2016

Spaced Out! - yeni ve heyecan verici bir arcade oyunu, olayların uzak bir gelecekte, bir meteoritin çarptığı uzay istasyonunda geçtiği bir hikaye. İstasyondan tahliye olamayan tek çalışan, Dave adında en beceriksiz astronottur. Neyse ki, GAL takma adını taşıyan istasyonun yapay zekası, talihsiz kahramana yardım etmeye karar verdi. Ancak zorluk, Dave'in istasyondaki kapıların anahtarlarına sahip olmaması ve şimdi yer çekimsiz ortamda kurtarma botu için parçaları ve kapı anahtarlarını toplaması gerektiği gerçeğidir.
Spaced Out! - mizahi, eğlenceli ve bazen tamamen absürt durumlarla dolu bir oyun, komik karakter sürekli olarak bizi şakalarıyla güldürüyor ve çizim tarzı grafik, genel manzarayı mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSpaced Out!

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

17.12.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Spaced Out! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı