SparkChess HD

SparkChess HD
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Ocak 2018

Sanırım herkes hayatında en az bir kez satranç oynamıştır. Hantal bir masa, bir dizi figür, tüm bunlar yalnızca belirli bir yerde ve ortamda oynamayı sağlıyordu, ancak mobil teknolojilerin gelişmesi her şeyi değiştirdi. Satrançın yüzlerce versiyonu, birkaç ay içinde ortaya çıktı ve bu şaşırtıcı değil çünkü bu oyun günümüzde hala en popüler masa stratejilerinden biridir.

SparkChess HD, Android cihazlar için en iyi ve kaliteli satranç temsilcilerinden biridir. Yaratıcıları, bu oyunun benzersiz atmosferini aktarmanın yanı sıra, oyun deneyimini mobil cihazların gereksinimlerine en iyi şekilde uyarlamak için çaba sarf ettiler. Sezgisel kontrol, hem 3D hem de 2D modunda oynama imkanı, çeşitli tahtalar ve figürler için zengin bir seçim, üç zorluk seviyesi, harika grafikler ve animasyonlar, dünyanın dört bir yanındaki diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz tam bir çok oyunculu deneyim ve yeni başlayanlar ile bu oyunun temellerini öğrenenler için kapsamlı bilgi ve eğitim programı. Profesyoneller için geliştiriciler de bir dizi faydalı özellik ve ek içerik hazırladı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSparkChess HD

PREMIUM SATIN ALIN

v10.9.0  Pro

19.01.2018 - Hatalar düzeltildi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v10.8.8  Pro

v10.8.7  Pro

v10.0.4  Orijinal

Yorumlar ile SparkChess HD üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı