Büyülü Kılıç

Büyülü Kılıç
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Şubat 2015

Büyülü Kılıç, Miniclip stüdyosu tarafından geliştirilen Hack 'N Slash serisine ait bir arcade oyunudur ve bu stüdyo bize birden fazla hit oyun sunmuştur. Bu geliştiricinin oyunlarının en büyük avantajı, her detayı düşünülmüş oyun sürecidir ve Büyülü Kılıç bunun istisnası değildir.
Oyun, Arthur'un iyi bilinen kılıcının huzurunu kaçıran meraklı bir gencin etrafında dönmektedir. Çocuk, bu eylemin dünyamıza akın akın canavarı getireceğini bilmeden kılıcı taştan çıkardı. Şimdi tek yapmanız gereken kendi hatanızı düzeltmek.
Oynanış, farklı seviyelerde bulunan platformlardan oluşan bir oyun alanında ve seviyeye dağılmış çeşitli tuzaklarla, iki taraftan saldıran canavarlara karşı savaşmayı içerir. Geliştiriciler, oyun sürecini çeşitlendirmek için basit ve anlaşılır görevler, aniden ortaya çıkan bonuslar, 9 haritada 90'dan fazla görev ve daha fazlasını eklemiştir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBüyülü Kılıç

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.5  Orijinal

13.02.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Büyülü Kılıç üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı