Yıldız Takımı

Yıldız Takımı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    09 Ekim 2016

Yıldız Takımı - gerçek zamanlı bilim kurgu stratejisi, Tinker Island ve Animation Throwdown: TQFC gibi projeleriyle tanınan Kongregate stüdyosu tarafından geliştirildi. Yıldız Takımı'nın olayları alternatif bir evrende, uzak bir gelecekte geçiyor; uzay yolculuğu ve savaş atmosferine dalış yapacaksınız.
Benzer türdeki çoğu oyundan farklı olarak, Yıldız Takımı, oyun mekaniklerini biraz değiştirmiştir, bu da oyun deneyimini önemli ölçüde çeşitlendirmiştir. Harika grafikler, canlı animasyonlar ve detaylı modeller ile dikkat çekiyor. Gemilerin modernizasyonuna ayrıca dikkat etmek gerekir; çeşitli modüller, size benzersiz bir teknoloji yaratma imkanı tanıyacaktır. Ve elbette, bu tür için önemli olan tam Rusça desteği de mevcut.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYıldız Takımı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.84  Orijinal

9.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Yıldız Takımı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı