Steampunk Sendikası

Steampunk Sendikası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    23 Haziran 2018

Steampunk Sendikası - oldukça orijinal bir kule savunma stratejisi, olayların geçtiği dünya ise steampunk tarzında yaratılmış bir masal evrenidir. Kurnaz Sendika, dünya hakimiyetini elde etmeye çalışırken bu bir devrime yol açar. Ancak isyancılar karşılaşmayı kaybeder ve sadece küçük bir devrimci grubu hayatta kalmayı başarır. Yıllar geçtikten sonra isyancılar, The Defender adı verilen bir koruma robotu inşa etmeyi başarır, bu robot Sendika'ya karşı savaşta son umut olabilir. Ancak süper makinenin yaratıldığından haberdar olan sendika birlikleri, isyancıların üssüne saldırmaya başlar; sizin göreviniz robotun yok olmasını engellemektir.
Steampunk Sendikası'nda alışılmış oyun mekaniği, kart oyunu unsurlarıyla sıkı bir şekilde iç içe geçmiş olup, bu da oyun deneyimine alışılmadık bir yenilik katmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
7.8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSteampunk Sendikası

PREMIUM SATIN ALIN

v2.1.58  Mod: bir sürü para

23.06.2018 - Kullanıcı sözleşmesi güncellendi.
Dosyalar:CardSCardS
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v2.1.56  Orijinal

v1.0.7.1  Mod: bir sürü para

v1.32  Orijinal

Yorumlar ile Steampunk Sendikası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı