StickMan Stunts

StickMan Stunts
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    14 Mayıs 2012

StickMan Stunts - çılgın bisiklet numaralarıyla ilgili eğlenceli ve keyifli bir arcade oyunu! Grafikler çizgi film tarzında, ancak gevşememek gerek. Oyun kolay değil! Siz, bisikletle pisti temiz bir şekilde geçmesi gereken bir bisikletçisiniz, yani bisikletten düşmemek, hiçbir yere çarpmamak, yıldızlar, baloncuklar ve benzeri bonusları toplamak ve bunun yanı sıra bisikletle baş döndürücü numaralar yapmak zorundasınız! Ne kadar havalı bir numara yaparsanız, o kadar çok puan kazanırsınız! Ve tüm bunlar için sadece 5 hayatınız var! En çevik ve yetenekli olduğunuzu kanıtlayın!

Oyunda oldukça sevindirici olan şey, kaliteli animasyon, grafikler ve hatta gerçekleşen olaylara harika bir şekilde uyan müzik eşliğidir! Deneyin, pişman olmayacaksınız!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunStickMan Stunts

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

12.05.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile StickMan Stunts üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı