Available in English

Şık Sprint

Şık Sprint
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Haziran 2012

Şık Sprint - çok çeşitli bir oyun deneyimi sunan dinamik bir koşucu. Oyunun teknik yönü oldukça yüksek - grafik, müzik, sesler - hepsi gereken seviyede. Oyun deneyimine gelince - daha önce de belirtildiği gibi - çeşitliliği sevindiriyor ve etkiliyor.
11 farklı lokasyondan geçmeniz gerekecek, her birinde kendine özgü görevleri yerine getirerek. Ayrıca sizi bekleyen çok sayıda bonus ve birçok ek yetenek var. Hadi, ileri! Ana karakter - siyah bir adam. Paraları toplamak ve koşmak zorunda. Ama! Bunun yanı sıra - farklı görevler yerine getirmek, engelleri ve düşmanları aşmak, kendi eşsiz yeteneklerinizi kullanmak - kahraman sadece koşup zıplamakla kalmaz, aynı zamanda havada asılı kalabilir, çift veya üçlü salto yapabilir! Ayrıca engelleri yıkabilirsiniz. Pekala, birçok zorluğun üstesinden gelmeniz gerekecek - ormanlar, tarlalar, dağlar, Çin'in çölü, Mısır ve daha birçok ilginç yer ve ülke! Hayal ettiğiniz zenginliği toplayın! Oyunun tadını çıkarın ve iyi bir ruh hali için enerji alın!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunŞık Sprint

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.9  Orijinal

6.06.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Şık Sprint üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı