Süper Bit Macerası

Süper Bit Macerası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    21 Mart 2016

Süper Bit Macerası - piksel tarzında bir macera oyunu olup, oyun mekanizması birçok zamanında popüler olmuş türün bir karışımına dayanıyor. Daha spesifik olmak gerekirse, bu bir rol yapma, strateji ve bulmaca karışımıdır. Ne yazık ki, hikaye çizgisi oldukça yüzeysel bir nitelik taşıyor ve ana vurgu yine de oyun mekanizmasında. Oyunda, kaderin bir cilvesi sonucu karanlık zindanlarda kalan bir karakter rolünü üstleneceksiniz ve sadece hayatta kalmaya çalışmakla kalmayıp, aynı zamanda bir çıkış bulmak zorundasınız.
Hedefinize ulaşma yolunda sizi yüzlerce mücadele, dağlarca ganimet, onlarca saklı yer, benzersiz canavarlar ve birçok zindan katmanı bekliyor. Benzer bir oyun yaklaşımının herkesin hoşuna gitmeyeceği mümkün; çünkü hikaye RPG'lerde oldukça önemlidir, ama diğer yandan karanlık mağaralarda yapılan bu yolculuk, gerçekten buna değer mi?

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSüper Bit Macerası

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5  Orijinal

21.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Süper Bit Macerası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı