Süper Kaleci - Futbol Oyunu

Süper Kaleci - Futbol Oyunu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Ekim 2016

Futbol arcade'leri muhtemelen en popüler ve dolayısıyla en yaygın oyun türlerinden biridir. Sadece mobil cihazlar çerçevesinde bu alanda onlarca tür ve varyasyon sayılabilir.
Süper Kaleci - Futbol Oyunu, oyun mekaniklerinde arcade ve simülatör unsurlarını harmanlayan parlak bir futbol oyunu temsilcisidir. Bu proje iki mod sunmaktadır, ilki sonsuz moddur; burada topları yakalayıp kurtarmanız ve bu esnada yeteneklerinizi geliştirmek ve yeni topları ve formaları açmak için puan ve para kazanmanız gerekmektedir. İkinci mod ise klasik bir arcade şeklinde sunulmaktadır, burada üç canınız vardır ve bunlar tükendiğinde her şeye baştan başlamak zorunda kalırsınız. Görüldüğü gibi, oyunun fikri kendisi yenilikçi değil, ancak birinci şahıs bakış açısı Süper Kaleci - Futbol Oyununa tamamen yeni bir stil kazandırmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSüper Kaleci - Futbol Oyunu

PREMIUM SATIN ALIN

v0.96  Orijinal

18.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Süper Kaleci - Futbol Oyunu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı