Süper Salyangoz

Süper Salyangoz
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Eylül 2016

Metal Slug adlı oyun serisi, 1996 yılında oyun makineleri için bir versiyon olarak ilk kez piyasaya sürüldü. Oyun mekaniği o dönemin karakteristik özelliklerini taşıyordu ve koş ve ateş et olarak tanımlanıyordu. Ancak Metal Slug serisi, oyuncular tarafından kullanılan çeşitli araçların varlığıyla, türünün alışılmış temsilcilerinden farklılık gösteriyordu. Bu oyun yöneliminin belirgin bir özelliği yüksek savaş dinamiği, gelişim unsurları ve çarpıcı özel efektlerdi.
Süper Salyangoz - o ünlü aksiyon arcade oyununun modern bir yeniden yapımıdır, yine çeşitli ulaşım ve teknik araçları kullanarak düşman ordularını yok etmeniz, mekanizmaları geliştirmeden geçmeyecektir. Ancak orijinalden farklı olarak Süper Salyangoz, çevrimiçi savaşlara odaklanmıştır; şimdi tek başınıza veya arkadaşlarınızla dünya genelindeki oyuncularla mücadele etme imkanına sahip olacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSüper Salyangoz

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.92  Orijinal

16.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Süper Salyangoz üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı