Super Smash Adv - Savaş Arenası

Super Smash Adv - Savaş Arenası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Ağustos 2016

Super Smash Adv - Savaş Arenası - Piksel tarzında bir RPG-platform oyunu, hikayenin merkezinde küçük bir çocuk ve en iyi arkadaşı Zürafa yer alıyor, evet, böyle bir dönüş, Zürafa. Kötü bir adam, kendi yardımcılarıyla birlikte kahramanımızın sevdiği evcil hayvanını kaçırdı ve şimdi sizden bu iki arkadaşın evcil hayvanını geri almasına ve kötü adamı yok etmesine yardım etmeniz gerekiyor. Ancak bunu yapmak hiç de kolay değil, yolda sizi karmaşık mekan yapılarıyla dolu pek çok seviye, yüzlerce canavar ve tehlikeli bosslar bekliyor.
Ancak savaşlar, aksiyon ve çatışmalar Super Smash Adv - Savaş Arenası'nda sizi bekleyen her şey değil, ilerledikçe birçok şehir, köy ve yerleşim yeri ziyaret edecek ve oyun dünyasının diğer karakterleriyle etkileşimde bulunabileceksiniz.
Görsel olarak oyun piksel tarzında yapılmış, bu arada geliştiricilerin ona canlılık ve çeşitlilik katmayı başardığını söyleyebilirim.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
1
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSuper Smash Adv - Savaş Arenası

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.18  Orijinal

27.08.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
50%

Oylar: 2

Yorumlar ile Super Smash Adv - Savaş Arenası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı