Hayatta Kalma Kargaşası

Hayatta Kalma Kargaşası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    28 Ekim 2016

Mobil oyun geliştiricileri arasında çeşitli oyun unsurlarının bir araya getirilmesi iyi bir gelenek haline gelmiştir. Geçmişte popüler bir oyundan esinlenerek bir mobil projenin temellendirilmesi de oldukça popüler bir yaklaşımdır. Böylece Survival Mayhem'in yapımcıları bu yolda ilerleyerek, popüler strateji oyunu Warcraft 3'ten bir dizi unsuru temel almış, görsel sunum, karakterler ve evren dahil olmak üzere, ardından bunların üzerine zombi kıyameti temalı yeni bir popüler hikaye eklemiş, türsel çözümleri, aksiyon, strateji ve rol yapma unsurlarını harmanlayarak oldukça ilginç bir proje ortaya çıkarmışlardır.
Ve böylece, Survival Mayhem'in oyun dünyasında, zombi ordularının dünyanın büyük bir kısmını ele geçirdiği bir felaket meydana gelmiştir ve bilindiği üzere cüceler en uyumlu ve cesur ırklardan biridir, işte sizin de bir temsilcinin rehberliğinde, zombi ordularını yok ederek bu işle uğraşmanız gerekecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHayatta Kalma Kargaşası

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

28.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Hayatta Kalma Kargaşası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı