Tanks.io

Tanks.io
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Eylül 2016

Tanks.io - mobil oyun geliştiricilerinin ünlü çok oyunculu çevrimiçi oyunlara benzer bir şey yapma çabalarından biri. Peki, bu çabadan ne çıktı? Hadi bakalım.
Oyun mekaniği oldukça tahmin edilebilir, tankınızı çeşitli lokasyonlarda hareket ettirerek rakiplerinizi yok edin, puan ve sonraki araçları geliştirmek için para kazanın. Savaş birimi olarak modern tanklar kullanılıyor, tarihi veya otantik bir şeyden bahsetmek mümkün değil; Tanks.io daha çok bir arcade oyunudur, bunu stilize edilmiş poligon grafiği de gösteriyor. Kontroller yeterince iyi yapılmış, ancak alışma süresi gerektiriyor; fakat sınırlı araç ve harita seçeneği biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Yine de geliştiricilerin projeyi bırakmayıp bize kaliteli tank aksiyonu sunmalarını umalım.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTanks.io

PREMIUM SATIN ALIN

v1.14  Orijinal

17.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Tanks.io üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı