Tap Robo

Tap Robo
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Ekim 2016

Tıklayıcılar türü, mobil oyunlar sektöründe giderek daha sağlam bir yer edinmektedir. Elbette bu türün popülaritesini artıran birkaç nadir başarılı proje vardır ve bunlar arasında popüler tıklayıcı Tap Titans bulunmaktadır. Bu arada, geliştirici stüdyo Zonmob Tech, Tap Titans'ın yaratıcılarının çalışmalarından faydalanarak popüler arcade oyununa kendi klonunu çıkarma yolunu seçti. Projenin oldukça tatmin edici olduğunu ve tıklayıcıların hayranları için koleksiyona mükemmel bir ek olacağını belirtmek gerekir.
Tap Robo - hikayesi alternatif bir evrende geçen bir tıklayıcıdır, dev robotlar tarafından ele geçirilen bir evrende, göreviniz işgalcileri yok etmek ve barış ile huzuru geri kazanmaktır. Oyun mekaniği ve görsel sunumu oldukça orijinaline benzemektedir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTap Robo

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

16.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Tap Robo üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı