Kurbağayı Daha Hızlı Tıklayın

Kurbağayı Daha Hızlı Tıklayın
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    05 Aralık 2015

Playmous geliştirici stüdyosu, Android cihaz sahipleri tarafından God of Light, Gemcrafter: Puzzle Journey gibi oyunlarla tanınmaktadır ve elbette Tap the Frog dokunmatik arcade serisi ile de. Ve işte Playmous, bizi kurbağa arcade oyununun üçüncü bölümü ile sevindirdi, bu oyunun adı Tap the Frog Faster olarak belirlendi.
Genel olarak üçüncü bölümü, devam oyunu - ek olarak tanımlayabiliriz; aynı tanıdık grafikler, aynı oyun mekaniği, aynı icra ve aynı sevilen karakter. En belirgin değişiklikler arasında, bu sefer mini oyunlar şeklinde yapılan çok sayıda tamamen yeni seviyenin olması, kurbağa patronlarının tanıtımı, sonsuz modun ortaya çıkması, yeni yetenekler ve başarılar sayılabilir. Diğer bir deyişle, eğer önceki bölümlerden en az birini beğendiyseniz, Tap the Frog Faster kesinlikle sizi mutlu edecektir; eğer daha önce hiçbir bölümde oynamadıysanız, işte başlamak için en doğru zaman.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKurbağayı Daha Hızlı Tıklayın

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1  Orijinal

5.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kurbağayı Daha Hızlı Tıklayın üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı