TapCreo

TapCreo
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Şubat 2017

EvoCreo - henüz yeni ortaya çıkmış bir rol yapma oyunu, ancak şimdiden kıskanılacak bir hayran ordusuna sahip ve bu tamamen anlaşılabilir, çünkü devasa bir oyun dünyası ve klasik rol yapma öğeleriyle birleşen orijinal karakterler, bu türün hayranlarını fethetme potansiyeline sahip.
TapCreo - EvoCreo'nun yaratıcılarından gelen yeni bir rol yapma oyunu, büyük ölçüde atasıyla benzerlik gösteriyor ve bir tür devam niteliğinde. TapCreo tamamen bağımsız bir oyun olsa da, kendi oyun mekanikleri ve karakterleri ile birlikte, ilk bölümde geliştirilmiş karakterleri TapCreo'ya aktarabilmekte zorlanmayacaksınız. Devam oyunu, büyük ölçüde EvoCreo'nun görsel unsurlarını kopyalıyor, bu yüzden ilk bölümün hayranları birçok tanıdık şey bulacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTapCreo

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1  Orijinal

7.02.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile TapCreo üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı