BFG Oyunu

BFG Oyunu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Kasım 2017

BFG ya da Büyük ve İyi Dev - Steven Spielberg'ün yeni blockbuster'ı, hikayenin merkezinde, bir gece yarısına kadar uyuyamayan küçük bir kızın olduğu bir hikaye var. Kız, devin şehrin etrafında dolaşarak yatak odalarının pencerelerine üflediğine tanık oldu. Efsaneye göre dev, kızın uyanık olduğunu gördü ve onu devler ülkesine götürdü. Görünen o ki, bu benzersiz varlıklar, insanların rüyalarında ne gördüklerini duyabiliyor ve rüyaları değiştirebiliyorlar. Ancak yalnızca kahramanımız iyi kalpliydi ve güzel rüyaları topluyordu. Dolayısıyla, yeni arkadaşlarımızın kızı sağ salim tutması için çok çalışması gerekti.
BFG Oyunu - aynı isimli filmden esinlenerek yapılmış bir arcade bulmacasıdır. Oyun mekaniği ve genel sunumu, türün tüm gerekliliklerine uygun olarak gerçekleştirilmiştir. Dolayısıyla, benzer oyunların hayranları kesinlikle memnun kalacaklardır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBFG Oyunu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.16  Mod: sonsuz para

27.11.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v1.0.15  Mod: bir sürü para

Yorumlar ile BFG Oyunu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı