Son Savaş

Son Savaş
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Mayıs 2012

Oyun başlangıcı Son Savaş ilk saniyelerden itibaren ilgi çekici - şehzade (ana karakter) hapishane hücresinde uyanıyor ve hiçbir şey hatırlamıyor! Ona hayatını hatırlamasında ve buraya nasıl geldiğini öğrenmesinde yardım etmelisiniz. Oyun alanı oldukça geniş ve çeşitli nesneleri aramak için bolca yer olacak, daha doğrusu, gerçeği bulmanıza yardımcı olacak nesneleri arayacaksınız. Ayrıca oyundaki diğer karakterlerle etkileşimde bulunacak ve bilmeceleri ve bulmacaları çözeceksiniz.
Oyun, öncelikle Rusça dilinden, doğrusal olmayan hikayesinden, eğlenceli diyaloglarından ve düşünülmüş hikaye akışından dolayı dikkat çekici bir şekilde farklılık gösteriyor. Ancak animasyon tamamen yok, - resimler slayt gösterisi şeklinde değişiyor. Ama bu oyunu hiç bozmuyor, aksine onu benzerlerinden ayırıyor!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSon Savaş

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

16.05.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Son Savaş üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı