Yeşil Cehennem Hayatta Kalma

Yeşil Cehennem Hayatta Kalma
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Nisan 2015

Yeşil Cehennem Hayatta Kalma, Eli Roth'un aynı adlı filmine dayanan resmi bir oyundur. Bir grup öğrenci, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan bir kabileyi kurtarmak için Güney Amerika'ya gider, ancak bir uçak kazasından sonra Amazon ormanlarının derinliklerinde kaybolurlar. Onlara rehberlik eden yerel halkın, hiç de iyi niyetle değil, onları kaçırmaya karar vermesiyle tüm sorunlar artar.
Bu sıradışı Kule Savunma oyununda, oyuncular 10 seviyede 8 hayatta kalan kişiyi vahşilerin saldırılarından korumalı ve kurtarmalıdır. 6 yolun bulunduğu küçük bir açıklıkta, saldırganların gidiş yoluna tuzaklar ve engeller yerleştirmeniz gerekecek. Çukurlar, dikenler, kazıklar, ateşler, duman perdeleri ve diğer basit taktikler, bu zor durumdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. En küçük bir hata, mutlu bir yerlinin avını alıp götürmesine neden olur ve zaten küçük olan ekibinizde bir kişi daha eksilir. Güzel grafikler, hava koşullarının değişimi, çeşitli düşmanlar ve onlarla başa çıkma yöntemleri, olan biteni büyük bir maceraya dönüştürüyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYeşil Cehennem Hayatta Kalma

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

9.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Yeşil Cehennem Hayatta Kalma üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı