RUH

RUH
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Aralık 2014

RUH - Doğu tarzında çok oyunculu bir rol yapma oyunudur. Bu oyunun yaratıcıları, tanınmış NHN Entertainment stüdyosu, klasik tür kanonlarından biraz uzaklaşmaya karar verdiler ve ANDROID için RUH'u yaratırken dinamik dövüşlere ve sert unsurlara odaklandılar. Ancak alışılmış unsurlar da ihmal edilmedi; karakter gelişimi, çeşitli silah ve zırh eşyaları, büyülü büyüler ve tabii ki oyuncuların çok sevdiği PvP savaşları.
Hikaye ise tam tersine, Çin rol yapma oyunlarının klasiklerine tam uyum sağlamaktadır. Kötü büyücü Zhang Jiao, binlerce yıl boyunca hapsedildiği yerden özgür kaldıktan sonra, serbest kalır kalmaz Üç Krallığın topraklarında ölüm ve kaos yaymaya başladı. Ve sadece her krallıktan birer tane olmak üzere en cesur ve yetenekli savaşçılar, hain büyücüyle savaşma ve dünyayı zulümden kurtarma şansını elde edebilecekler.
Bir karakter seçtiğinizde, onu en iyi savaşçılardan biri haline getirmek için zorlu bir yolculuktan geçmeniz gerekecek ve nihai savaşı kabul etmeye hazır olduğunuzda.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunRUH

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.0  Orijinal

15.12.2014 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile RUH üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı