Summonerlar

Summonerlar
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Mayıs 2015

Summonerlar - belirli bir türe ait olduğu zor olan oyunlardan biridir, burada klasik rol yapma oyunlarının, kart tabanlı masa oyunlarının, çok oyunculu RPG'lerin unsurları bulunmaktadır, ancak hepsi bir savaş çevrimiçi arenası çerçevesinde birleştirilmiştir.
Android için Summonerlar'ın hikayesi de bir tür 'karışım' sunmaktadır, burada fantezi eserlerinden alınmış hikaye çözümleri ve karakterler bulunmaktadır; Yunan ve İskandinav mitolojisinden de esintiler vardır. Ancak tüm kahramanlar ve karakterler, filmlerdeki 'rolleri' ve çizgi roman sayfalarındaki görünüşleri sayesinde iyi bir şekilde tanınmaktadır.
Bu nedenle, bu oyun yeni bir şeyler öğrenmeyi seven ya da en azından iyi bir şekilde yeniden yapılmış eski şeylere ilgi duyanlar için cazip olacaktır. Geliştiricilerin bu projede bu kadar çeşitli unsurları bir araya getirip getiremediğini yalnızca siz değerlendirebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSummonerlar

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5.0  Orijinal

23.05.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 1

Yorumlar ile Summonerlar üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı