Yürüyen Evcil Hayvan

Yürüyen Evcil Hayvan
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    12 Ağustos 2015

Yeni haftanın ortasına geldik ve gelenek olduğu üzere Ketchapp stüdyosu yeni projesini tanıttı. Bu sefer geliştiricilerin oyun yaratma sürecine büyük bir özgünlük ve yaratıcılıkla yaklaştığını belirtmek gerekir.
İki ayak üzerinde yürümek kolay mı? Elbette ki siz cevaplayacaksınız. Ve bu doğru eğer siz bir insansanız, ama ya iki ayak üzerinde hareket etmek bir kedi veya köpek iseniz. İşte bunu Yürüyen Evcil Hayvan adlı oyun aracılığıyla keşfetmeniz gerekecek.
Yürüyen Evcil Hayvan - Android için denge oyunu ve koşucu unsurlarını bir araya getiriyor, ancak elbette bu türün temsilcilerinin dinamizminden yoksun. Mevcut karakterlerden birini seçerek, amacınız onu mümkün olduğunca uzaklara götürmek, basit engelleri aşarak. Engeller doğrudan oldukça sembolik bir karakter taşıyor, ama inanın ki yine de kolay olmayacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYürüyen Evcil Hayvan

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

12.08.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Yürüyen Evcil Hayvan üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı