THEFT Inc. Gizli Hırsız Oyunu

THEFT Inc. Gizli Hırsız Oyunu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    12 Mayıs 2016

Yeni gizli görev oyunu THEFT Inc. Gizli Hırsız Oyunu'nun hikayesi, en değerli ve nadir eşyaların, hem sanat eserleri hem de teknolojilerin çalınmasıyla ilgilenen bir suç sendikasının etrafında dönmektedir. Bu organizasyona çalışan hırsızlardan biri olma rolü size verilmektedir. Gerekli olan başlangıçta, oldukça basit görevlerle en alt kademeden başlamanız gerekecek, ancak ilerledikçe modern teknolojilere, özel aletlere, yeni yeteneklere ve becerilere erişim sağlayacaksınız. Bunların hepsini kullanarak daha karmaşık görevleri de yerine getireceksiniz.
Görüşe çıktığınızda, amacınız sadece gerekli nesneyi çalmak değil, aynı zamanda dikkat çekmeden, kameraları, sensörleri ve güvenlik görevlilerini atlatmaya çalışmaktır; elbette güvenlikleri bayıltarak da başka bir yol izleyebilirsiniz, fakat unutulmamalıdır ki, beden her zaman bulunabilir ve bu durumda görev başarısız olacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTHEFT Inc. Gizli Hırsız Oyunu

PREMIUM SATIN ALIN

v0.9.1  Orijinal

12.05.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile THEFT Inc. Gizli Hırsız Oyunu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı