TiKiTaKa!

TiKiTaKa!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    11 Nisan 2017

111% - mobil oyun geliştiren firmalardan biri olup, ana yönelimi arcade oyunları yaratmak olan ve bu pozisyona tam anlamıyla bağlı kalan bir şirkettir. Basit oyunların yanı sıra zaman zaman ciddi projelerle de bizi mutlu ettiğini belirtmek gerekir. Ancak şu anda karşımızda daha çok zaman öldürücülere ait bir oyun var.
Yani, TiKiTaKa! tüm eylemlerin tek bir oyun ekranında gerçekleştiği bir aksiyon arcade oyunudur; amacınız karakteri kullanarak etrafınızdaki her şeyi yok etmektir, elbette çeşitli silahlar kullanarak. Grafik olarak TiKiTaKa! hoş bir tarzda tasarlandı ve çeşitli animasyon modelleri ekrandaki kaosu mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Yani, sadece birkaç dakikanız varsa ve bu süreyi değerlendirmek istiyorsanız, TiKiTaKa! tam size göre.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
9.7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTiKiTaKa!

PREMIUM SATIN ALIN

v2.0  Orijinal

11.04.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile TiKiTaKa! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı