Zaman Durdurucu: Onun Rüyasına

Zaman Durdurucu: Onun Rüyasına
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    21 Ağustos 2016

Zaman Durdurucu: Onun Rüyasına adlı yeni orijinal üç boyutlu maceranın hikayesi, gizemli bir olay döngüsüne kapılan genç bir kız etrafında gelişiyor. Her gece uykuya dalarken, rüya dünyasına adım atıyor, ancak bu kesinlikle hoş bir rüya değil; kahramanımız bir kâbusa dalıyor. Morpheus'un esiri olan Kim, bu şekilde adlandırılan genç kız, çıkış yolu bulmaya çalıştığı karmaşık bir labirente giriyor; tahmin edebileceğiniz gibi, onu bu konuda yardım etmek sizin göreviniz.
Oyun süreci, zamanın akışını ayarlama imkanı sunarak, size bulmacaları çözme ve karmaşık durumlardan çıkma fırsatı veriyor. Görsel olarak oyun, üç boyutlu grafiklerle tasarlanmış olup, grafiksel çözümün tarzı oyunun genel atmosferini mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZaman Durdurucu: Onun Rüyasına

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.6  Orijinal

21.08.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zaman Durdurucu: Onun Rüyasına üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı