TMNT: Savaş Eşleşmesi

TMNT: Savaş Eşleşmesi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    23 Aralık 2015

Geliştirici stüdyo Nickelodeon, alışılmadık çözümleri ve özgün fikirleriyle tanınmaktadır. Ancak bu sefer geliştiriciler, popüler bir zamanlar çok sevilen animasyon dizisinden ve yine oldukça ünlü Match 3 Görev bulmaca mekanizmasından yola çıkarak gidecekleri yolu seçmişlerdir. Projeye TMNT: Savaş Eşleşmesi veya Ninja Kaplumbağalar: Uzay Savaşı adı verilmiştir.
İsimden de anlaşılacağı gibi, geliştiriciler ünlü dörtlüyü uzaya göndermiştir. Orada, sınırsız alanları keşfedecek ve elbette savaşacaksınız. Taşları bir araya getirerek vuruşlar yapın, savaşları kazanın, puan kazanın. Kazandığınız ödüllerle kahramanları geliştirin, bu kısa sürede çok faydalı olacaktır çünkü kaplumbağalar, patronlarla birlikte savaşacak ve burada taktiksel planlamaya ihtiyacınız olacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTMNT: Savaş Eşleşmesi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

23.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile TMNT: Savaş Eşleşmesi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı