Mezar Labirenti

Mezar Labirenti

Mezar Labirenti - mezarların, sırların ve gizemlerin dünyasına gitmenizi gerektiren bir macera bulmacası. Cesur bir arkeolog rolünü üstlenerek oynayacaksınız, Indiana Jones'u hatırlayın, şimdi onun rolünü üstlenme fırsatını bulacaksınız. Oyun, her biri üç boyutlu bir labirent olan birçok seviyeye ayrılmıştır. Bu labirentlerde sayısız hazine, hazine sandıkları ve diğer hoş sürprizler bulunmaktadır. Ancak bunların hepsini elde etmek hiç de kolay olmayacak, çünkü mekan bolca tuzaklar, gizli geçitler ve kanlı iskeletler gibi bekçilerle doludur. Bu nedenle mekanı geçmek için sadece ellerinizle değil, aynı zamanda kafanızla da çalışmanız gerekecek.
Mezar Labirenti, bulmaca ve aksiyon unsurlarını, macera dolu hikayeyi ve heyecan verici oyun deneyimini uyumlu bir şekilde birleştiren oyunlardan biridir ve mükemmel grafikler atmosferi harika bir şekilde aktarmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMezar Labirenti

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

30.01.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Mezar Labirenti üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı