Toodle'ın Kayığı

Toodle'ın Kayığı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    12 Ekim 2016

Rakunlar, komik dış görünüşleri, esprili davranışları ve elbette internetin sınırsız olanakları sayesinde, herkesin onlarla tanışmasını sağladıkları için hayvanlar dünyasının en popüler temsilcilerinden biri haline geldi. Bu nedenle, geliştirici stüdyo Prisma Wave, LLC, bu sevimli yaratıklarla sonsuz dikey bir koşucu ile bizi mutlu etmeye karar verdi. Oyunda rakunların yanı sıra, en az onlar kadar eğlenceli diğer hayvanlar da yer alıyor, böylece herkes kendine uygun bir karakter seçebilir.
Toodle'ın Kayığı'nın oyun mekaniği, türün alışılmış temsilcilerinden biraz farklıdır; çünkü karakterler çeşitli kış ekipmanları, kayaklar, kızaklar ve diğerleri üzerinde çeşitli zıplamalar ve taklalar yaparken, kahraman sizin üzerinize doğru hareket ediyor, sizin gibi değil.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunToodle'ın Kayığı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

12.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Toodle'ın Kayığı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı