Trafik Acele 2

Trafik Acele 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Aralık 2015

Donut Games stüdyosu, şüphesiz ki dikkate değer birkaç projeyle oyuncuların takdirini kazandı. Bunlar arasında Micro Battles ve Sunday Lawn Seasons gibi oyunlar var, ancak bu geliştiricinin en büyük hit'i Trafik Acele adıyla bilinen arcade oyunu oldu. Oyun, başlangıçta iOS platformunda çıktı ve birkaç gün içinde birçok olumlu yorum aldı, ardından diğer platformlar için de sürümleri piyasaya sürüldü. Oynanış oldukça anlaşılırdı, ancak basit değildi. Canlı bir kavşaktaki trafiği yönetmek için dokunuşlar ve kaydırmalar kullanarak araç akışını yönlendirmek zorundaydınız. Bu kadar sade bir oyun mekaniğine rağmen oyun birkaç ödül kazandı.
Ve işte geliştiriciler mantıklı bir isimle, Trafik Acele 2 adıyla bizi sevindirmeye karar verdiler, ikinci kısım tamamen orijinal oyun mekaniklerini korudu ve sadece tamamen üç boyutlu grafiğe sahip oldu.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTrafik Acele 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.01.0  Orijinal

19.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Trafik Acele 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı