Küpü Kes

Küpü Kes
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Nisan 2015

Sanırım pek çoğunuz hayatlarının belirli bir kısmını bekleyerek geçiriyor. Bazıları iş yerine uzun süre ulaşmaya çalışıyor, bazıları kuyruklarda bekliyor, bazıları derslerde veya konferanslarda sıkılıyor ve birkaç yıl önce beklemek gerçek bir sorun haline gelmişti. Ancak mobil cihazların yaygınlaşmasıyla her şey çok daha kolay hale geldi. Geliştiriciler de bu doğrultuda, boş zamanı değerlendirmek için birçok oyun sunuyor.
Android için Cut the Cube, basit ve anlaşılır ama bu nedenle daha az eğlenceli olmayan bir oyun mekanizmasıyla harika bir arka plan. Oyun alanında rastgele yerleştirilmiş renkli küpler var; ekrana dokunarak topun hareket yönünü belirleyeceksiniz - her şeyin parçalarına ayıracak yok edici. Ancak her şey bu kadar basit değil, üç rengin yalnızca parçalarını kesmek için rotayı dikkatlice hesaplamanız gerekiyor, dördüncü rengin ise dokunulmamış kalması gerekiyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKüpü Kes

PREMIUM SATIN ALIN

v1.8  Orijinal

13.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Küpü Kes üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı