Trucksform

Trucksform
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Mart 2016

Trucksform - dinamik aksiyon yarışları, olayların alternatif bir gerçeklikte geliştiği. Dünya'nın derinliklerinde gerçekleşen süreçler, küresel bir felaketin tetiklenmesine ve gezegenin yok olmasına neden olabilir; Brainz adında bir bilim insanı bu süreci durdurmanın ve kaçınılmazı önlemenin yolunu biliyor, ancak yardımına ihtiyaç duyuyor. Magmayı stabilize edebilecek bir makine yaratmak için birçok modül gerekmekte ve bu modülleri bulmak için yola çıkacaksınız. Elinizde arazi aracı dönüşüm yapabilen bir araç olacak; bu araç, arazi kamyonuna, savaş kamyonuna, delici kamyona ve helikoptere dönüşebilir. Biraz para kazanarak, aracınızı önemli ölçüde geliştirebilirsiniz. Tüm bunlar, dünya üzerindeki tüm kıtalara yayılmış 60'tan fazla seviyenin sizi beklediğinden, kesinlikle işinize yarayacaktır.
Trucksform, Android için en iyi tür temsilcilerinden biridir; dinamik oyun deneyimi, harika çizilmiş grafikler, basit kontrol, birçok geliştirme ve başarılar, tüm bunlar boş zamanınızı keyifli ve eğlenceli bir şekilde geçirmenizi sağlayacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev2.3

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 2.3+
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!

İndir oyunTrucksform

PREMIUM SATIN ALIN

v2.3  Orijinal

27.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Trucksform oyunu için önbellek: arşivden klasörü sdcard/Android/obb dizinine çıkarın
- şöyle olmalı: sdcard/Android/obb/com.evlppy.trucksform
- çıkarılmış önbellek boyutu 86 Mb
- apk'yı kurun, oyunu başlatın!<\/small>
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Trucksform üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı