Ultimate MotoCross 3

Ultimate MotoCross 3
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    05 Nisan 2016

Ultimate MotoCross serisi, mobil platformlardaki motosiklet simülatörleri arasında belki de en tartışmalı olanlardan biridir. İyi grafikler, arcade fiziğiyle yan yana gelir, kullanışlı kontroller, eksik bir kamera ile bir araya gelir, zengin pist ve motosiklet seçeneği, basit bir gelişim sistemiyle birleşir. Ancak bu olumsuzlukların hepsi, dinamik oyun deneyimi ve geniş mod ve turnuva seçeneğiyle telafi edilmektedir.
Ve işte, geliştirici stüdyo, yani Dream-Up, üçüncü bölümün premium versiyonunu yayınlamaya karar verdi ve oyun Ultimate MotoCross 3 adını aldı.
Üçüncü oyun, daha fazla oyun imkanı, motosiklet, pist, mod ve biraz daha geliştirilmiş grafikler sundu, ancak bilinen sorunlardan kurtulamadı.
Ultimate MotoCross 3, şüphesiz spor arcade tutkunlarına hitap edecek, ancak simülatör hayranlarını hayal kırıklığına uğratabilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunUltimate MotoCross 3

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

5.04.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Ultimate MotoCross 3 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı