Yukarı Balon Yukarı

Yukarı Balon Yukarı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    02 Ağustos 2016

Hayatımızda sık sık bir şeyleri beklemek zorunda kalırız, işe giderken, sırada beklerken vb. Daha önce zaman geçirmenin tek yolu basılı yayınlar ile yetinmek zorunda kaldık. Ancak mobil cihazların gelişmesi her şeyi değiştirdi. Mobil oyun ve uygulama geliştiricileri, hayatımızı daha kolay ve ilginç hale getirmek için sürekli olarak çaba gösteriyorlar, bu nedenle en popüler mobil türlerden biri elbette zaman öldürücülerdir.
Yukarı Balon Yukarı, zaman öldürücü türünün parlak bir temsilcisidir. Bu oyun, türüne özgü dinamik oyun yapısını, iyi grafikleri, basit kontrolleri ve sonsuz bir süreci içeren oyun mekanizmasını bir araya getiriyor. Göreviniz oldukça basit; balonu mümkün olduğunca yükseğe çıkarmaya çalışmak, fakat bunu yapmak göründüğü kadar kolay değil.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYukarı Balon Yukarı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.12.7  Orijinal

2.08.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Yukarı Balon Yukarı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı