Yukarı Yukarı

Yukarı Yukarı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Ağustos 2015

Yukarı Yukarı - aksiyon oyunu, pompa teknisyeni ustası etrafında gelişiyor, ama düşündüğünüz gibi bir su dağıtım istasyonunda değil, bir limonata fabrikasında. Ama bu kadar "yararlı" işletmelerde bile kazalar oluyor ve makineler arızalanıyor. Şanssızlık üstüne şanssızlık, işletmenize limonata pompa arızalarının kitlesel bir şekilde meydana gelmesiyle bir felaket düştü ve şimdi rezervuarlar taşma noktasına geldi. Göreviniz, platformdan platforma atlayarak pompaları onarmak için hareket etmek. Görünüşte zor bir şey yok, öyle, ama bir HAYIR var ki, zamanın belirleyici bir rolü var ve küçük bir gecikme fabrikanın su basmasına yol açacaktır.
Yukarı Yukarı - saatlerce eğlenceli olabilecek bir arcade ve aynı zamanda sadece birkaç dakikalık boş zamanınızı değerlendirmenize yardımcı olacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYukarı Yukarı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

26.08.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Yukarı Yukarı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı