UpTap

UpTap
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Temmuz 2016

UpTap, karmaşık seviyelerin geniş bir seçkisi ile hardcore bir arcade oyunudur. Genel olarak oyun süreci, tür için alışıldık bir stil ile gerçekleştirilmiştir; dokunarak küpün hareketini kontrol edin ve farklı seviyelerdeki platformlarda zıplayın. Her seviye, geçmeniz gereken karmaşık bir unsur yığınıdır ve bunları aşarak finish'e ulaşmalısınız. Ayrıca, kristalleri toplayarak skin ve diğer ek içerikleri açmanızı sağlayan gelişim unsurları da bulunmaktadır.
Oyunda genel tasarım da önemli bir yer tutar; mükemmel bir şekilde seçilmiş bir müzik ve özgün bir stil ile harika grafikler vardır. Her bir lokasyon, kendi oyun tarzını ima eder, bu da sürece yenilik ve orijinallik katmaktadır. Geliştiriciler, sonuçlarınızı paylaşmanıza olanak tanıyan bir global liderlik tablosunu da unutmamışlar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunUpTap

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal

27.07.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile UpTap üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı