VoxTel Anonim

VoxTel Anonim
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Telefon Bölümü

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    23 Aralık 2023

VoxTel Anonim - Yüksek veri güvenliği sağlayan anonim eşler arası VoIP hizmeti sunuyoruz. Bilgilerinizin gizliliğini garanti etmek için uçtan uca şifreleme kullanıyoruz ve ayrıca WebRTC teknolojisine dayalı ses, video ve içerik akışı için güvenli kanallar ve şifreli DTLS ve STRP bağlantıları sağlıyoruz.

Hizmetimizin avantajları:

  1. Telefon numarası gerekmez: Telefon numaranızı belirtmeden hizmetimizi kullanabilir, böylece ek bir anonimlik seviyesi sağlarsınız.
  2. Tamamen ücretsiz: Hizmetimizi tüm kullanıcılar için herhangi bir gizli ücret veya kısıtlama olmaksızın ücretsiz sunuyoruz.
  3. Reklamsız: Zamanınıza değer veriyoruz ve hizmetimize reklam koymuyoruz, böylece rahatsız edici ilanlar olmadan hoş bir kullanım sağlıyoruz.
  4. Açık kaynak: Hizmetimiz açık kaynak kodludur. Bu, herkesin teknolojilerimizi inceleyip güvenilirlik ve güvenliğini doğrulayabileceği anlamına gelir.
  5. İçerik monetizasyonu imkanı: Ses, video ve diğer içerik türlerinizi platformumuz aracılığıyla paraya dönüştürmenizi sağlayan içerikten para kazanma imkanı sunuyoruz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5.5
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.0.16

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 7.0+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 112 Mb

İndir uygulamaVoxTel Anonim

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.16  Orijinal

23.12.2023 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Benzer üzerinde VoxTel Anonim

Yorumlar ile VoxTel Anonim üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı