VR Savaş Helikopterleri

VR Savaş Helikopterleri
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Nisan 2016

Sanal gerçeklik teknolojisinin sürekli geliştiği daha önce de belirtildiği gibi, mobil platformlar da bunun dışında kalmıyor. VR'nin Android cihazlarda yeni yeni ortaya çıktığı zamanları hatırlarsak, projelerin büyük bir kısmı son zamanlarda çıkan oyunlara uzaktan bile benzemiyordu. Sanal gerçeklik desteği olan oyunların çoğu sınırlı alanlarda sıradan gezinti oyunlarıydı. Ama bilindiği gibi hiçbir şey yerinde saymaz.
VR Savaş Helikopterleri, sanal gerçeklik teknolojisi desteğiyle, dünya genelinde bir dizi askeri operasyona katılacağınız helikopter aksiyon oyunudur. Oyunda asıl vurgu grafik öğelerine yapılmış olup, oyun süreci daha çok bir hava nişancı oyununu andırıyor. Ve VR Savaş Helikopterleri henüz bir simülatör olmasa da, gelişim trendi ortada.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunVR Savaş Helikopterleri

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

26.04.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile VR Savaş Helikopterleri üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı