Zenginlik RPG Tıkla

Zenginlik RPG Tıkla
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Şubat 2016

Son zamanlarda geliştiriciler, oldukça cesur olan bazı karışık türler yaratarak tür kombinasyonlarını daha sık kullanıyorlar. Bu tür bir yaklaşım oldukça haklı, çünkü oyuncular tarafından bu tür oyunlar büyük bir olumlu geri dönüş alıyor. Böyle bir projenin örneği olarak Zenginlik RPG Tıkla adlı yeni rol yapma oyunu gösterilebilir.
Zenginlik RPG Tıkla, kendisinde oldukça farklı türlerin unsurlarını birleştiren bir oyun; RPG, tıklayıcı ve ekonomik simülatör. Yönetiminize alacağınız bir işletme var, amacı ise elbette mümkün olduğunca çok para kazanmak, ardından bu parayı işletmeyi geliştirmek için yatırmak ve daha fazla kazanmak. Oyunun fikri yeni olmasa da, yapımcılar oyun deneyimini belirgin bir şekilde çeşitlendirerek oyunculara birçok yeni olanak sundular.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZenginlik RPG Tıkla

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.6  Orijinal

16.02.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zenginlik RPG Tıkla üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı