WeChat

WeChat
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    İnternet ve Ağ

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    25 Mart 2019

Popüler mesajlaşma uygulamaları size artık sıkıcı mı geldi? Yeni bir şey denemek istiyorsanız, Çinli WeChat'e göz atın — bu, oldukça popüler ve çok işlevli bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Telefon numarasıyla basit bir kayıt işleminden sonra, programın geniş olanaklarına erişim sağlayacaksınız: metin mesajları yazabilir, sesli aramalar veya görüntülü görüşmeler yapabilir, grup sohbetleri oluşturabilir, medya mesajları (fotoğraf, video) gönderebilir, çeşitli çıkartma setlerini indirebilir ve mini oyunlar gibi pek çok ilginç özelliğe sahip olabilirsiniz.



Kişileri bulmak için uygulama, adres defterinizi diğer WeChat kullanıcıları açısından tarar, ancak bulunanların hepsini eklemez; bunun yerine, ilgilendiğiniz kullanıcıları manuel olarak seçmenizi önerir, bu da gizliliğinizi korumak istediğinizde oldukça kullanışlıdır. Eğer adres defterinizde bu hizmeti kullanan kimse yoksa, yeni tanışmalar aramayı deneyebilirsiniz: akıllı telefonunuzu sallamak, yeni insanlarla tanışmak isteyenlerin listesini gösterir. Servisin büyük bir avantajı — web versiyonunun bulunmasıdır.



.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
10 kullanıcı değerlendirmesi
3.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaWeChat

PREMIUM SATIN ALIN

v7.0.3  Orijinal

25.03.2019 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
50%

Oylar: 4

v6.1.0.66  Orijinal

Yorumlar ile WeChat üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı