Ayı Avına Çıkıyoruz

Ayı Avına Çıkıyoruz
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    03 Aralık 2016

Ayı Avına Çıkıyoruz - Michael Rosen ve Helen Oxenbury'nin yazdığı ünlü bir macera şiir kitabıdır. Eserin en önemli özelliği, ilgi çekici hikayenin yanı sıra, ritmik bir anlatımın sunulmasıdır; bu da çocuğun dikkatini çekmekte ve dağılmasını engellemektedir. Hikaye, bir baba ve dört çocuk hakkında, kötü bir ayıyı aramak için yola çıkan bir grup olarak anlatılmaktadır. Ayrıca kitabın mükemmel tasarımını da unutmamak gerekir; harika illüstrasyonlar ve detaylı karakterler, hikayenin atmosferine tamamen dalmanıza yardımcı olacaktır.
Ayı Avına Çıkıyoruz - bu kitabın resmi oyunu, bir quest, etkileşimli hikaye ve bir dizi rahat oyun kombinasyonu şeklinde tasarlanmıştır ve tam Türkçe desteği ile size ve çocuğunuza eğlenceli ve faydalı bir zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAyı Avına Çıkıyoruz

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

3.12.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Ayı Avına Çıkıyoruz üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı