Available in English

Beyaz Ada

Beyaz Ada
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Kasım 2015

Beyaz Ada adlı atmosferik macera oyununun hikayesi, her yıl iz bırakmadan kaybolan insanların bulunduğu gizemli bir adada geçiyor. Ve işte adaya, bir zamanlar kaybolan profesörü bulmak için dört öğrenciden oluşan bir grup gidiyor. Bu kayıp kara parçasında onları ne bekliyor? Bunu, bu oyunu oynarken keşfetmeniz gerekecek.
Orijinal grafik tasarımının yanı sıra, klasik seslendirme, gerçekçi hava koşulları ve sürükleyici hikaye ile birlikte, oyunun kendisine de dikkat etmek gerekir. Oyun süreci, klasik sıralı macera oyunu ile onca bulmacanın çözülmesi ve macera tarzında sinematik anlatımın bir karışımı olarak sunulmuştur; bu anlatım, ana karakterler, onların arayışları ve elbette adanın sırları hakkında bilgiler vermektedir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBeyaz Ada

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.1.1  Orijinal

27.11.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Beyaz Ada üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı