Wuzzit Trouble Extreme

Wuzzit Trouble Extreme
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    21 Mart 2016

Wuzzit Trouble Extreme - zeka, azim, analiz yapabilme ve doğru kararlar verebilme gibi nitelikleri geliştirmeyi amaçlayan karmaşık bir matematik bulmacasıdır. Bu arada geliştiriciler, matematik bulmacalarının çözümü için sadece bir hikaye değil, aynı zamanda eğlenceli karakterler ekleyerek oyun deneyimini mümkün olduğunca çeşitlendirmeyi hedeflemişlerdir. Bunun yanı sıra Wuzzit Trouble Extreme harika bir grafiğe de sahiptir.
Ve böylece, sizi 75'ten fazla zorlu görev bekliyor; bu görevleri çözdüğünüzde karakterleri kurtaracak, görevleri tamamladığınızda seviyeleri geçmenizde size yardımcı olacak özel nesneler kazanacaksınız. Genel olarak oyun gerçekten çok güzel ve kesinlikle dikkatinizi hak ediyor. Eğer zorluklardan korkmuyorsanız, kesinlikle yeteneklerinizi denemelisiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunWuzzit Trouble Extreme

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

21.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Wuzzit Trouble Extreme üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı