X-CORE. Galaktik Veba. Pro

X-CORE. Galaktik Veba. Pro
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    10 Nisan 2016

Muhtemelen Plague ve Pandemic gibi türün hitlerinden haberdar olmayan büyük ölçekli strateji hayranı bulmak zor olacaktır. Bu stratejiler, tam ölçekli oyun deneyimi ile çeşitli taktik unsurların birleşimi, neredeyse tamamen özgür eylem imkanı, yalnızca hayal gücünüzle sınırlı, tam gerçekçiliğe kadar zorluk seviyesinin seçimi gibi niteliklerin birleşimi sayesinde büyük bir popülarite kazandı.
X-CORE. Galaktik Veba. Pro - yukarıda açıklanan stratejilerin ana avantajlarını bünyesinde barındıran bir oyun, ancak aynı zamanda biraz değiştirilmiş bir mekanik de aldı. Oynayacağınız on uzaylı ırkından biri olarak, Dünya'nın nüfusunu köleleştirmek isteyen bir ırkı temsil edeceksiniz. Bu amaca ulaşmak için oldukça çaba göstermeniz gerekecek, gelişim ve evrim için muazzam fırsatlar, gezegeni ele geçirme yolunu kendiniz seçmenizi sağlayacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
9.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunX-CORE. Galaktik Veba. Pro

PREMIUM SATIN ALIN

v1.13  Mod: bir sürü para

10.04.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 4

Yorumlar ile X-CORE. Galaktik Veba. Pro üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı