Yandex

Yandex
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    İnternet ve Ağ

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    29 Mayıs 2018

Android için Yandex uygulamasını indirince, yeni olanaklarına, özellikle de kişisel asistanı Alisa'ya hayran kalacaksınız. Birçok şeyi onunla konuşarak yapmak çok daha kolay. Hava durumunu öğrenmek, en yakın kafe bulmak ya da sadece hayattan konuşmak. Uygulama, zaten var olan Yandex tarayıcısına kesinlikle engel olmuyor, sadece onu geliştirilmiş fonksiyonlarla tamamlıyor. Artık sekmeler yıldırım hızında açılıyor, arama güncellendi ve daha da iyi hale geldi. Aynı anda birden fazla sayfa açabilir ve kolayca bunlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Birçok yararlı bölüm var: arama sayfası, hava durumu tahmini, günün önemli haberleri, günlük işler, şehir haritası ve ilginç yerler vb. Bu uygulama ile nerede olursanız olun, her zaman olayların farkında olacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
7 kullanıcı değerlendirmesi
5.6
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev7.50

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.0+
  • Boş alan gereksinimi: Varies wit

İndir uygulamaYandex

PREMIUM SATIN ALIN

v7.50  Orijinal

29.05.2018 Android 8.0 tabanlı cihaz sahipleri için iyi bir haber. Artık uygulama bu işletim sistemi sürümü için de optimize edilmiştir.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 4

v7.06   Orijinal

Yorumlar ile Yandex üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı