Z-Exemplar

Z-Exemplar
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    21 Ocak 2017

ZX Spectrum - ilk kez 1980 yılında ortaya çıkan bir oyun bilgisayarıdır ve düşük fiyatı ve o dönemde neredeyse tek renkli görüntü sunan oyun bilgisayarı olması nedeniyle olağanüstü bir popülarite kazanmıştır. 90'ların başında eski Sovyetler Birliği topraklarında geniş bir şekilde yayılmıştır. Etkileyici bir ömür süresine rağmen, o tarzda yapılan oyunlar günümüzde de popülerdir ve sonuç olarak, geliştiriciler sık sık retro oyun hayranlarını yeni projelerle mutlu etmektedir.
Z-Exemplar - ZX Spectrum'dan esinlenerek yapılmış retro tarzda bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun mekaniği de o klasik oyunlara uygun olup, geliştiriciler oyun deneyimini mümkün olduğunca çeşitlendirmek ve içeriği genişletmek için çaba göstermiştir, bu da o macera hikayelerine sahip rol yapma oyunları için karakteristik bir durumdur.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZ-Exemplar

PREMIUM SATIN ALIN

v1.41  Orijinal

21.01.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Z-Exemplar üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı