Zombi Yol Otoyolu

Zombi Yol Otoyolu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    05 Eylül 2017

Mobil cihazların gelişiminin başlarında zombilerin, araçların, silah dağlarının, kovalamacaların ve çatışmaların bulunduğu oyunlar ortaya çıkmaya başladı. Zamanla telefonlar ve tabletler, kaynaklara çok talepkar olan oyunları çalıştırmaya imkan tanıdı, ancak zombili kovalamacalar hala en popüler yönlerden biri olarak kaldı ve şimdi bu, bir çeşit mobil klasik haline geldi.
Zombi Yol Otoyolu, otomobil zombi aksiyonlarının parlak bir temsilcisidir, ancak burada yeni bir şey görme şansına sahip olamayacağız. Oyunun hikayesi, başarısız bir deney sonucunda serbest kalan ölümcül bir virüsün insanları yaşayan ölüler haline dönüştürmesiyle gelişir ve zombiler sokakları doldurur. Hayatta kalanlardan biri olarak, aracınızı iyi bir şekilde silahlandırmanız ve donatmanız ve enfeksiyonun merkezinden kurtulmaya çalışmanız gerekecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
4
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZombi Yol Otoyolu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1  Orijinal

5.09.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zombi Yol Otoyolu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı