Zombi Koşusu

Zombi Koşusu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Mayıs 2015

Zombi Koşusu - hem koşu oyunlarını hem de zombi nişancılarını bir araya getiren bir başka oyun. Zombi Koşusu'nu bu açıdan değerlendirdiğimizde, bu oyunu kuşkusuz en kaliteli projelerden biri olarak adlandırabiliriz.
Oynanış, klasik bir yatay koşucu olarak, kahramanı kontrol ederek çeşitli lokasyonlarda koşarken bonuslar ve ödüller toplayarak zombi ordularını vurmanızı sağlıyor. Geliştiriciler, bu alışılmadık eylemi mümkün olduğunca çeşitlendirmeye çalışmışlar; etkileyici sayıda karakter seçme imkanı, zengin bir silah cephanesi, geniş yükseltme seçenekleri ve birçok bonus ve iyileştirme ile.
Zombi Koşusu, birkaç dakikanızı veya birkaç saatinizi geçirmenizi sağlayacak oyunlardan biri ve inanın ki zaman gözle görülür şekilde geçecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZombi Koşusu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.12  Orijinal

17.05.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Zombi Koşusu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı