ZOMBİLER! Vur ve Kaç!

ZOMBİLER! Vur ve Kaç!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Haziran 2012

ZOMBİLER! Vur ve Kaç! - oldukça iyi bir zombi avı oyunu, eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor! Otoyolda yapılan bir yolculuğun sizi hızlı bir şekilde hedefinize ulaştırması gerekiyordu. Ama her şey göründüğü kadar basit değil! Otoyol enfekte olmuş durumda, burada burada zombiler dolaşıyor. Bu tehlikeli yoldan bir an önce çıkmalısınız, tüm zombileri ezin, onların sizi ele geçirmesine izin vermeyin! Oyun ilerledikçe, burada yalnız olmadığınızı fark edeceksiniz - kırık dökük araçlar, dağınık parçalar ve yolunuza engel olan diğer çöpler bunun açık bir göstergesi! Bu araçların sahiplerinin şansı daha azdı, umarım tüm yeteneklerinizi gösterir ve hepsini ezer geçersiniz!
Başarılı bir geçiş için size bir bonus verilecek - nitro oksit - sadece bu hızlanma sağlar, ne yazık ki kısa bir süre için, ama yine de iyi! Bonusu akıllıca kullanın!
Grafiklere gelince - yaratıcıların mizahını belirtmek gerekir - yeşil kanlı yeşil zombiler - ama bu onlara belirli bir çekicilik ve ruh katıyor, ama kesinlikle kötü niyetlerini azaltmıyor!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
4
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZOMBİLER! Vur ve Kaç!

PREMIUM SATIN ALIN

v1.02  Orijinal. Orijinal

6.06.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile ZOMBİLER! Vur ve Kaç! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı