Hayvan Sesleri çocuklar için oyun

Hayvan Sesleri çocuklar için oyun
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    21 Ekim 2015

Hayvan Sesleri çocuklar için oyun – çocuğunuzun hayvanların seslerini öğreneceği eğitici ve eğlenceli bir oyundur. Bu oyunda iki oyun modu bulunmaktadır:

  • Birinci mod “Oyna” burada çocuğa bir hayvan resmi gösterilecektir, seslendiren hayvanın adını söyleyecek ve onun sesini çıkaracaktır. Çocuğunuzun öğrenmesi için tekrar butonuna veya hayvana basmanız yeterlidir.
  • İkinci mod “Öğren” bu modda çocuğunuz hayvanı göremeyecek, sadece siluetini görecek ve ona hayvanın adını ve sesini oyunda sunulan dört seçenekten tahmin etmesi gerekecek. Ayrıca, soruyu soran anlatıcının sesini tekrar dinlemek için özel bir butona basabilirsiniz.

Bu oyun çocuklarınızın çok hoşuna gidecek ve bu sayede evcil hayvanların tüm adlarını öğrenebilecekler ve hangi hayvanın hangi sesi çıkardığını öğrenebilecekler.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHayvan Sesleri çocuklar için oyun

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

21.10.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Hayvan Sesleri çocuklar için oyun üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı