Mutlu Tappy Noel 1

Mutlu Tappy Noel 1
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Aralık 2015

Flappy Bird - piyasaya sürüldüğü günden itibaren birkaç gün içinde delice bir indirme sayısına ulaşan ikonik bir oyundur. Oyun deneyimi o kadar bağımlılık yapıcıydı ki, kelimenin tam anlamıyla bağımlılık yaratıyordu. Güvenlik ve çoğunlukla genç yaşta olan oyuncuların sağlığı açısından endişeler nedeniyle, oyun Google Play'den kaldırıldı. Ancak elbette bu kadar popülarite göz ardı edilmedi ve geliştiriciler benzerleri ve klonlarını üretmeye başladılar.
Mutlu Tappy Noel 1 - temelinde Flappy Bird oyun mekaniği yatan bir oyundur, ancak geliştiriciler oyuna genel olarak bir anlam katmışlardır ki bu da oyun deneyimini olumlu yönde etkilemiştir. Ve böylece, Mutlu Tappy Noel 1'in olayları Noel döneminde geçiyor ve garip bir şekilde size Noel Baba rolü verilmiş. Büyülü kızaklara oturarak, göreviniz tüm hazırlanan hediyeleri dağıtmak. Ve bildiğiniz gibi, oldukça fazla hediye var, bu yüzden oyalanmayın ve işe koyulun.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMutlu Tappy Noel 1

PREMIUM SATIN ALIN

v3.0.0.1  Orijinal

2.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Mutlu Tappy Noel 1 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı